Naturens Dag på Kildegården

Naturens Dag på Kildegården

Der var strålende sol og høj himmel ved naturens dag søndag d. 8. september. Mange herlevborgere, gamle som unge, deltog i det hyggelige arrangement. Det var hele 3 parter der arbejdede sammen om at få arrangementet op at stå, Danmarks Naturfredningsforening afd. Herlev, Hjortespring Naturplejeforening og Børnenaturcentret Kildegården stod for.
Der blev bagt snobrød og stegt skumfiduser, snittet krybskyttefløjter og smørknive. Ejner Holst fra Hjortespring Naturplejeforening fortalte om foreningens arbejde med kreaturerne i mosen og senere var der smagsprøver på lækkert kød.
Naturvejleder Anja Vensild Hørnell fortæller: Det var en rigtig god dag og det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver fælles arrangementer. Vi kan meget mere når vi løfter i flok og med så mange dygtige frivillige fra DN Herlev og Hjortepring Naturplejeforening bliver det spændende at se hvad vi finder på næste gang.

Advertisements

Om Naturcenter Kildegården

Naturcenter Kildegården er Herlev Kommunes naturskole. Kommunens børneinstitutioner og skoler kan frit benytte faciliteterne og naturvejledningen på Kildegården. På Kildegården er der køer, får, geder, høns, en slange, ferskvandsfisk og 2 skildpadder.
Billede | Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s