Gourmet nældesuppe

brændenælder web

Med lidt ekstra af de gode sager får man en brændenældesuppe der både er sund og smager af Michelin stjerner:
2 L Brændenælde – toppe(skud + de øverste 4-6 blade), rensede og skyllede
1 -2 løg
olivenolie
1,5 – 2 dl tør hvidvin
1 L vand
2 bouillon terninger
1 dl fløde
salt og peber
purløg til pynt

godt brød

Svits de hakkede løg, med lidt salt i olivenolien, tilsæt hvidvin og lad det simre et øjeblik. Hæld brændenælderne, vand og bouillonterninger i. bring i kog og lad det koge et par minutter. tag gryden af varmen, blend med håndmixer, tilsæt fløde bring i kog, smag til med salt og peber.  server med godt brød. Velbekomme!

Advertisements

Om Naturcenter Kildegården

Naturcenter Kildegården er Herlev Kommunes naturskole. Kommunens børneinstitutioner og skoler kan frit benytte faciliteterne og naturvejledningen på Kildegården. På Kildegården er der køer, får, geder, høns, en slange, ferskvandsfisk og 2 skildpadder.
Billede | Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s