Hvad laver en biolog egentlig?

Kildegården har interviewet Danmarks biolog-superstar, Carsten Rahbek, for at vise hvad man kan arbejde med som naturfagligt uddannet. Carsten har været ved at blive spist af løver i Afrika og er blevet reddet af indianere i Sydamerika. Nu leder han Center for Makroøkologi på Københavns Universitet, hvor han bla. rådgiver politikere om klimaændringer og naturstrategier.

Advertisements

Om Naturcenter Kildegården

Naturcenter Kildegården er Herlev Kommunes naturskole. Kommunens børneinstitutioner og skoler kan frit benytte faciliteterne og naturvejledningen på Kildegården. På Kildegården er der køer, får, geder, høns, en slange, ferskvandsfisk og 2 skildpadder.
Video | Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Hvad laver en biolog egentlig?

  1. Carsten Rahbek er én af de gamle drenge fra området, jeg vil også nævne Bjarne Jensen( Ugler i mosen) og Kim Petersen samt Michael Borch Grell. “Pionérer” i Smør- og Fedtmoserne, Carsten skrev i gymnasietiden (1983-84) en rapport med den mundrette titel: Smør- og Fedtmosen – en undersøgelse af fuglepopulationen med særlig henblik på en samlet vurdering af mosens fuglebestand ud fra en artsmæssig og populationsmæssig betragtning. Man aner her de spæde spirer til en stor biolog. 🙂
    Med venlig hilsen
    Peter Godtfredsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s