Om Høns og Børn

IMG_0710I går testede 3.d. fra Lindehøjskolen vores nye forløb om høns. Først en kort intro til de fjerede æglæggere og så skulle de ud og lave adfærdsregistreringer. 3.d var superseje og gik op i registreringerne med liv og sjæl. Vi fandt ud af at høns bruger mest tid på at gå rundt og hakke i jorden og at de også hviler sig, pudser fjer og siger lyde. Vi snakkede også om, at det nok er ret svært for en burhøne at gøre den slags ting.

Jeg kunne ikke lade være at lægge mærke til børnenes adfærd: De var meget fokuseret når vi havde undervisning og i pauserne var der mange som satte sig stille med en høne og aede den eller simpelthen gik rundt med en høne på armen og bare nød det. Dyr kan noget med at skabe ro og fokus. – Det ved vi jo godt, der er bare nogen gange hvor det står meget tydeligt frem og det gjorde det igår. Godt at blive mindet om!!:-)

IMG_0698 (2)

Advertisements

Om Naturcenter Kildegården

Naturcenter Kildegården er Herlev Kommunes naturskole. Kommunens børneinstitutioner og skoler kan frit benytte faciliteterne og naturvejledningen på Kildegården. På Kildegården er der køer, får, geder, høns, en slange, ferskvandsfisk og 2 skildpadder.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s